e-gépész online szaklap

Praktikus mellékhelyiségek a A KOLO-val

2012. február 13. | támogatott cikk | |  0 |

Modern és innovatív kialakítású, minőségi termékek elérhető áron: ez jellemzi a Merkapt forgalmazásában kapható KOLO fürdőszobai kínálatot. A KOLO fajanszok, zuhanykabinok, fürdő- és masszázskádak, valamint bútorok a lehetőségek széles tárházát biztosítják, akár kicsi, nagy, klasszikus, modern vagy exkluzív fürdőszoba-felszereléséről van szó. A KOLO a Nova Top Bez Barrier családdal idősek és mozgáskorlátozottak részére is kínál korlátok nélküli komfortot, melyek maradéktalanul megfelelnek a mozgáskorlátozottak higiéniai berendezéseivel szemben támasztott követelményeknek.

A KOLO Idol termékválasztéka a legjobb bizonyíték arra, hogy kis költségvetés mellett is lehet esztétikus, teljes funkcionalitással bíró fürdőszobát kialakítani. Ráadásul a praktikus méretek kisebb helyiségek esetén sem kényszerítenek kompromisszumra, hiszen a praktikus tulajdonságokkal felruházott falra szerelt WC mindössze 51cm-re, míg a kombi WC csak 63cm-re nyúlik ki a falfelülettől. A zománcozott öblítőperem magasabb higiéniát eredményez, a tökéletes öblítést pedig az öblítéselosztó garantálja. A KOLO Idol kínálatban a kedvező árú hagyományos mosdó, a kézmosó, a fali WC és a monoblokkos WC egyaránt megtalálható.

A KOLO Technic szerelőkeret segítségével a fali WC-k, mosdók, bidék, vizeldék egyszerűen felszerelhetők. A vakolat alatti szerelőkeretekkel a fajanszok falhoz, sarokba vagy falak közé is építhetők, ideális megoldást jelentve ezzel vékonyabb fal esetén is. A fali WC szerelőkeret egy innovatív WC-frissítő rendszert is tartalmaz; a működtető gomb tárolójába behelyezhető frissítő töltet minden öblítéskor frissességet és higiéniát biztosít.

A szerelőkeret legtöbb alkatrésze készre szerelt, a fali tartók és a kifolyó könyök már a gyárban a helyére került, így a beépítés során előforduló hibás szerelés kockázata minimális és a szerelési idő is jelentősen lerövidül. A KOLO Technic szerelőkeret akár sarokba is rögzíthető, mivel a fali rögzítő elfordítható. A beépített öblítőszelep emellett környezettudatos öblítést tesz lehetővé azzal, hogy a hagyományos 3/6l-es öblítéssel szemben a 2/4l-es öblítés is beállítható. Mindemellett az erős és robusztus konstrukció -400kg-os teherbírás- gondoskodik a hosszútávú és biztonságos használatról.

A KOLO a Technic szerelőkeretre 10 év, míg a kerámia termékekre 7év gyári garanciát biztosít.

Tovább a termékekre

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul