e-gépész online szaklap

Termosztátos csaptelepek a Hansa-tól

2012. március 13. | támogatott cikk | |  0 |

A Merkapt Zrt. forgalmazásában kapható Hansa termosztátos csaptelepek a széles formaválaszték mellett víz- és energiatakarékos tulajdonságaik miatt is méltán bizonyulnak jó választásnak.

A Hansa termosztátok, csaptelepek, tusoló- és kézizuhany-rendszerek megvásárolhatók a Merkapt Zrt. fürdőszobaszalonjaiban.

A kifolyó víz hőfoka tizedfok pontossággal előre beállítható a Hansa termosztátos csaptelepeken, és vízkifolyatás nélkül, szinte azonnal a beállított hőmérsékletű víz áll a felhasználó rendelkezésére. Ez amellett, hogy víztakarékos, rendkívül kényelmes megoldás is, hiszen nem kell fagyoskodni a zuhany alatt, mire a kívánt hőfokú víz alatt elkezdhetjük a tusolást.

Ráadásul a nyomásingadozások és egyéb zavaró körülmények káros hatását kiküszöbölve, a víz mindig az előre beállított, állandó hőmérsékleten marad.

A Hansa termosztátok hőfokbeállító gombján található biztonsági retesz főként a kisgyermekes családoknak jelent megnyugtató megoldást, hiszen az előre beállított hőmérsékletet csak a „tiltás” feloldásával lehet megváltoztatni.

A HANSATWISTER termosztátos csaptelep további biztonsági előnye, hogy a hőszigetelt fémház megvédi az óvatlan kezeket az esetleg átforrósodó szerelvénytesttől.

Ergonomikus és praktikus: a HANSACUBE termosztát különlegessége, hogy a kádtöltő váltója egyben a kifolyója is, csak be kell hajtani a kifolyót a fal felé és máris a zuhanyfejből folyik a víz.

A HANSATEMPRA STYLE karcsúságával tűnik ki a Hansa termosztát kínálatából.

A szolidabb formák kedvelőinek a HANSAPRISMA termosztát jelentheti az ideális választást, mely egyszerűségénél fogva illik bármilyen stílusú enteriőrbe.

A hagyományos külső formabontó technikával párosul a HANSAUNITA termosztátok esetében. A kívánt hőmérséklet beállítása gyerekjáték, a forrázás elleni védelem azonban megakadályozza, hogy a termosztát gyerekjáték legyen.

A kevesebb néha több – a HANSAMICRA termosztát ezt a benyomást tükrözi. A konvencionális termosztát-testet az íves kezelőkontúrok teszik nem mindennapivá, mégis egyszerűvé.

A HANSAMICRA termosztátot HANSABASICJET tusolórendszerhez ajánljuk, mely háromfajta sugárral kényezteti használóját.

Tovább a teljes cikkre

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul