e-gépész online szaklap

LG Tervezői Ösztönző Program

2013. július 11. | támogatott cikk | |  0 |

Az LG Electronics (LG) az épületgépészeti iparág legsikeresebb szakembereit díjazza az LG Tervezői Ösztönző Program keretében, amelynek során a kiválasztott tervezők eljuthatnak a vállalat franciaországi Energetikai Kutatóközpontjába.

Az LG a legmodernebb, az iparág csúcsát jelképező termékek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a szakemberek képzésére és a tehetségek támogatására. Ennek a hosszútávú törekvésnek az LG Tervezői Ösztönző Program a legújabb állomása, amelynek keretében az adott szintet elérő épületgépészeti tervezők meghívást kapnak idén év végén az LG Valenciennes-ben lévő Energetikai Kutatóközpontjába. Az ösztönző tanulmányútra 2013. november 30-áig megvalósult projektekkel lehet pályázni, az elbírálás pedig a változó hűtőközeg áramú (VRF) rendszerekre vonatkozó értékesítési mutatók alapján történik.

„Az LG az élen jár épületgépészeti berendezések fejlesztésében, és a vezető szerepének megőrzése érdekében különös gondot fordít a tervező mérnökök képzésére, továbbképzésére. – nyilatkozta Mr. Jae Won Yu, az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának vezetője. – Az LG Tervezői Ösztönző Program kiváló lehetőség arra, hogy a legsikeresebb szakembereket díjazzuk, ismereteiket tovább bővítsük és betekintést engedjünk az LG egyik legfontosabb európai kutatás-fejlesztési központjának munkájába.”

Az LG a Tervezői Ösztönző Programon kívül számos más módon is támogatja a mérnökképzést, úgy mint a Budapesti Műszaki Egyetemmel való magas szintű együttműködés, a 2007 óta működő LG Klíma Akadémia, vagy az idén harmadszorra megrendezett akkreditált LG Mérnöknap.

LG Electronics Magyar Kft.
Korner Veronika
+3630 412 14 82
veronika.korner@lge.com
www.lgnewsroom.com

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul