e-gépész online szaklap

Tervezzen a jövőben az ÉU-val!

2013. november 6. | támogatott cikk | |  0 |

Az Épületgépész Unió szakmai összefogás mostantól már nem csak a kivitelezőknek nyújt támogatást, hanem a tervezőknek is lehetőséget teremt költségeik csökkentésére.

Az Épületgépész Unió 2003 óta működik sikeresen a hazai kisvállalatok, vállalkozások együttes erejének köszönhetően. Az ÉU a kedvező áron kínált épületgépészeti anyagokon kívül összehangolja és egyesíti a tagjai által generált termék és szolgáltatás beszerzési igényeket, így olyan nagyságú igénnyel lép fel a beszállítói felé, ami vetekszik egy nagyvállalat vagy egy multinacionális cég igényeivel. Ennek a központi, egységes fellépésnek köszönhetően az ÉU partnerei olyan árakon jutnak az általuk igénybevett szolgáltatásokhoz és vásárolt árukhoz, amelyhez a saját forgalmuk biztosan nem lenne elegendő. Ráadásul a tagoknak nincs forgalmi kötelezettsége, már egy vásárlás alkalmával is élvezik a kedvezményeket.
Partnerei folyamatos visszajelzésein kívül a beszállító partnereknél keletkezett forgalmi adatok is bizonyítják, hogy az ÉU tagjai ismerik és aktívan ki is használják költségeik csökkentésére az ÉU nyújtotta lehetőségeket.

Az ÉU központi szerve a tagjai igényeinek felmérése alapján, rendszeres időközönként megversenyezteti a beszállítókat, és igény esetén újabb termékkörökkel, szolgáltatásokkal bővíti kínálatát.

Az ÉU a piaci igények felmérése után tervező partnerei számára önálló tervezői csomagot állított össze, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ÉU-ra irányítsa a tervezők, tervező irodák figyelmét és, hogy bemutathassa az összefogás konkrét pénzben mérhető előnyeit. Az ÉU tervező partnerei kiemelt áron vásárolhatnak tervező programokat, irodaszert (többek között nyomtatópapírt, plotterpapírt), üzemanyag kártyát, biztosítást vagy éppen számítástechnikai termékeket. Az ÉU szolgáltatásai között kifejezetten a tervező tagokra építve vezető helyen áll a távnyomtatás, amely akár A0 méretben is rendkívül kedvező díjért vehető igénybe. Ki kell emelni a mobiltelefon flottát is, amely a több mint ezer előfizetővel kiemelt helyen szerepel a szolgáltatónál. A kedvező tarifával és az ÉU tagok közötti ingyenes beszélgetéssel további, jelentős összeg is megtakarítható.

Néhány termék és szolgáltatás a tervezőknek összeállított csomagból:
• Plotter nyomtatás rövid határidővel ÉU tagoknak nettó 220 Ft/m2 (A/4 méretre hajtogatva)
• Mobiltelefon flotta (10 perc alatti percdíjak, mobilinternet, roaming kedvezvény)
• Biztosítás (kötelező-, utas-, lakás-, felelősségbiztosítás)
• Irodaszer (plotter papír, nyomtató toner stb.)
• Számítástechnikai termékek (Autocad szoftver, laptop, széles monitor stb.)
• Üzemanyag kártya (hitelkerettel, literenként kedvezmény, országúti segélyszolgálat)

A telefonflottában szereplő előfizetések között a beszélgetés INGYENES!

Nem csak az adott cégen belül, hanem az összes flotta tag között díjmentes a kommunikáció. Így ha a flottához csatlakoznak munkatársai, barátai vagy akár rokonai, akkor mindenki külön fizeti névre szóló számláját és mégis ingyen beszélnek egymással.

Tarifatáblázat (nettó díjak):

A számlázás másodperces egységekben történik. A feltüntetett díjak nettó összegek, az Áfát nem tartalmazzák. A fenti díjak igénybevétele nem igényel hűségidő vállalást. Bármikor be lehet lépni, és bármikor ki lehet lépni a flottából, kötelezettségek nélkül(kivéveszámlatartozásés készülék-hűségvállalásesetén).Afentidíjakmártartalmazzáka telefonadót. Meglévő telefonszámaikat is áthozhatják a flottába. (x)

Hogyan tud csatlakozni az Unió flottához? Bővebb információ: info@mobilunio.hu Telefon: 06 1 236 0938 • Mobil: 06 20 566 4138
www.mobilunio.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul