e-gépész online szaklap

Magyar Mérnöki Kamara Küldöttei részére

2013. november 28. | e-gépész | |  0 |

Tisztelt MMK Küldött, kedves Kolléga!A Magyar Mérnöki Kamara Választmányának 2013. november 8-i egyhangú állásfoglalása alapján az MMK Elnöksége 16/2013. számú határozatával döntött arról, hogy a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet hatályba lép...

Tisztelt MMK Küldött, kedves Kolléga!

A Magyar Mérnöki Kamara Választmányának 2013. november 8-i egyhangú állásfoglalása alapján az MMK Elnöksége 16/2013. számú határozatával döntött arról, hogy a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet hatályba lépése miatt megalkotandó kamarai szabályzatokat - a kamarai törvénnyel (a tervező- és szakértő mérnökök, valamint építészek szakmai kamaráiról szóló 1996. évi LVIII. törvény) és az MMK Alapszabályával összhangban - ülés tartása nélküli határozathozatalra vonatkozó szabályok szerint terjeszti az MMK Küldöttgyűlése elé.

A fentiekre tekintettel jelen levelünkhöz mellékelten megküldjük a Magyar Mérnöki Kamara Szakmagyakorlási Szabályzatának, a Tervdokumentációk Tartalmi Követelményei Szabályzatának, valamint az Ellenőrzési Szabályzatának a tervezetét, amelyekkel kapcsolatban elektronikus szavazást kezdeményezünk az alábbi menetrend szerint:

1. 2013. december 11. (szerda) 12 óráig
Módosító indítványok beérkezésének határideje (részletek jelen levelünkben olvashatók)

2. 2013. december 12. (csütörtök)
Az Alapszabály 4.2.3. g) pontja szerint megvizsgált és elfogadott módosító indítványok megküldése a Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése részére

3. 2013. december 18. (szerda) 12 óráig
Szavazás a módosító indítványokról (a kuldottgyules.mmk.hu oldalon)

4. 2013. december 19. (csütörtök)
Az elfogadott módosító indítványokkal egybeszerkesztett előterjesztések és határozati javaslatok megküldése a Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése részére

5. 2014. január 8. (szerda) 12 óráig
Szavazás az előterjesztésekről és határozati javaslatokról (a kuldottgyules.mmk.hu oldalon)

6. 2014. január 10. (péntek)
A Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlésének tájékoztatása a szavazás eredményéről az Alapszabály 4.1.6. f) pontja szerint

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előterjesztések a http://kuldottgyules.mmk.hu oldalról is letölthetőek, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhető lesz a menetrend alakulása is, valamint szintén ezen a címen lesz majd elérhető a szavazásra kialakított elektronikus felület. A szavazás részletes menetéről a módosító indítványok beérkezését követően küldünk tájékoztatást.

Kérjük, a fenti menetrend első lépéseként esetleges módosító indítványát elektronikus úton, szövegszerű formában, indokolással ellátva küldje meg a fent jelzett, 2013. december 11. (szerda) 12 órai határidőig, Pohankovics András elnökségi titkár részére (pohankovics.andras@mmk.hu).

Amennyiben a módosító indítványát nem elektronikusan küldi meg, kérjük, fokozottan vegye figyelembe a beérkezés határidejét, az ezt követően beérkező módosító indítványokat nem áll módunkban elfogadni. Egyúttal felhívjuk szíves figyelmét, hogy a módosító indítványok beküldésére az MMK Alapszabály 4.2.3. e) pontjának rendelkezései vonatkoznak.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a Magyar Mérnöki Kamara Főtitkárságának munkatársai állnak szíves rendelkezésére.

Szívélyes üdvözlettel:

Barsiné Pataky Etelka
elnök
Magyar Mérnöki Kamara

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul