e-gépész online szaklap

Tipp CAD szakértőtől: 5 kérdés az "olcsó" szoftver beszerzése előtt

2015. szeptember 21. | támogatott cikk | |  0 |

A megfelelő CAD szoftver kiválasztása kulcsszerepet játszik a projektek és a vállalkozás sikerében. Számos lehetőség van, azonban – különösen az olcsó CAD szoftverek körében – így könnyű összezavarodni.

Ehhez nyújtunk segítséget az alábbi útmutatóval, amelyet Robert Green CAD-szakértő állított össze. Robert Green a CAD terület népszerű szerzője és oktatója. A különböző CAD-rendszereken szerzett több mint 30 évnyi CAD-tapasztalatával Robert segíti a tervezőket és rajzolókat abban, hogy jobban és gyorsabban dolgozzanak.

Válassza ki a legjobb olcsó CAD szoftvert vállalkozásának és ismerje meg azt az 5 kérdés, amelyet minden CAD-felhasználónak érdemes feltennie az olcsó CAD szoftverek beszerzése előtt.

Az útmutató letöltése itt.

Az AutoCAD LT 2016 csomagok most még megfizethetőbbek. Az alábbi költséghatékony lehetőségek közül választhat 2015. október 21-ig.

320 eur online gyártói visszatérítés* AutoCAD LT 2016 örökös licence vásárlása esetén, valamint további 10% kedvezmény* ha mindezt 3 éves szoftverkövetéssel vásárolja;

• AutoCAD LT 2016-os szoftverrel és lejárt szoftverkövetéssel rendelkezik, most a szoftverkövetés áráért megújíthat;

• 2005-2015 verziójú szoftverrel rendelkezik 15-25% kedvezménnyel bérelhet* AutoCAD LT 2016 Desktop Subscription terméket (1-2 évre 15%, 3 évre 25%).

*Az ajánlat kizárólag az akcióban részt vevő forgalmazóknál érhető el.
(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul