e-gépész online szaklap

Néhány lépéssel jó néhány változás

2017. február 7. | e-gépész| |  0 |

Több stílus és funkcionalitás a fürdőszobában

A fürdőszoba arculatát időnként meg kell újítani. Mielőtt az ügyfél maga venné kézbe a szerszámokat, érdemes az épületgépészeti szakemberek praktikus jótanácsait meghallgatni. Sok elgondolás kisebb büdzsével is megvalósítható.

Ha a gyerekek már elköltöztek otthonról, itt az ideje az addigra kicsit megkopott fürdőszoba felújításának. A szaniterértékesítők számára tökéletes pillanat arra, hogy az ügyfeleknek bemutassák, hogy új szaniterkerámiák, vagy akár olyan kiegészítő kényelmi funkciók, mint a szagelszívás, már viszonylag elfogadható áron beszerezhetők. Emellett rávilágítanak arra is, hogy a renoválás költségei a modern és intelligens épületgépészeti megoldásoknak köszönhetően szintén alacsonyan tarthatók.

Kisebb felújítás

A kifinomult megoldások egyikét Geberit Monolith szaniter szerelőmodulnak hívják. Ezek a modulok elegáns megoldást és egyes típusai többletfunkciókat nyújtanak a felhasználónak. Kettős előny jellemzi őket: a WC-kerámiákhoz, mosdókhoz és bidékhez illeszthető szaniter szerelőmodulok kiválóan egyesítik az időtlen dizájnt a gyors és egyszerű felszereléssel - mindezt anélkül, hogy a helyiség szerkezetén bármit is változtatni kellene. Ez azért lehetséges, mert a szerelőmodulok még építkezés során is, ahol szegélylécek vagy kedvezőtlenül elhelyezett vízcsatlakozások fordulhatnak elő, relatív kevés hozzáigazítás után beszerelhetők.

A Monolith WC szerelőmodulok a teljes szanitertechnológiát tartalmazzák - beleértve az öblítőtartályt és a kétmennyiséges öblítést - egy elegáns, karcsú modulban, ami fali, illetve talpon álló WC-kerámiákhoz egyaránt felszerelhető. Hogy ez egy normál WC-kerámia, vagy egy Geberit AquaClean higiéniai berendezés, nem jelent különbséget. Annak érdekében, hogy ez a Monoltih szerelőmodul olyan egyszerűen felszerelhető legyen, mint egy hagyományos GeberitDuofix szerelőelem, a Geberit a szerelőmodul belső szerkezetét néhány helyen átalakította.

Nagyobb kényelem

A szaniter szerelőmodulok ezenkívül funkcionális szempontból is gazdagíthatják a fürdőszobát. A WC-khez kifejlesztett Geberit Monolith Plus például egy hatékony szagelszívót és egy diszkrét, automata érzékelő által vezérelt irányfényt is tartalmaz. Ez minden tekintetben hozzáadott értéket képvisel.

A mosdók Monolith szaniter szerelőmodullal történő felújíása sem igényel különösebben több munkát vagy költséget. A beépítés ebben az esetben is anélkül történik, hogy a csempékben kár keletkezne. A régi mosdókagyló által okozott bárminemű elszíneződést a szerelőmodul teljes mértékben eltakarja. Az elegáns fali csaptelepek pedig végre valahára a lehető legegyszerűbben felszerelhetők. Az ügyfél számára így bővül a mosdótér, valamit a kerámia tisztítása is könnyebbé válik.

Tér és berendezés

A fürdőszobabútorok a modernizálásnak egy másik költséghatékony megoldását nyújtják. A Geberit kínálatában egy sor olyan bútor és tükrös szekrény szerepel, amelyek a fürdőszobának egy szempillantás alatt teljesen új stílust kölcsönöznek. Ilyenek például a mosdó és mosdószekrény különböző kombinációi, amelyek egyfelől ideálisan használhatók a régi kerámiák helyén, másfelől plusz tárolóhelyet is biztosítanak. Az, hogy a dizájn a mosdó kerámiájának formájához igazodik, rögtön harmonikus és rendezett megjelenést eredményez.

A régi tükrös szekrény cseréje úgyszintén csodákat művelhet. A Geberit jelenleg forgalmazott tükrös szekrényei közül néhány olyan plusz funkciókkal rendelkezik, mint a mobiltelefonok feltöltését szolgáló USB csatlakozó vagy az intelligens LED világítás, ami az egész fürdőszobát új színben láttatja. Legvégül aztán rájövünk, hogy a gyermekévek alatt intenzív igénybevételnek kitett fürdőszobát jó újra teljes szépségében visszakapni.

geberit.hu

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul