e-gépész szaklap

Épületgépész Tervezői Konferencia 2017

Frissítve: 2017. május 08.

Hasznos volt Eddig 12 látogatónak tetszett

Épületgépészeti komfort és energiahatékonyság

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata 2017. évben második alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni.A szakmai továbbképzést a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara koordinálja, mint a rendezvény társszervezője..

Tervezői előadások keretében jelentős beruházások épületgépészeti tervei kerülnek bemutatásra. 

Az előadásokat a tervekbenszereplő berendezéseket, installációs elemeket gyártó és forgalmazó vállalkozások szakmai bemutatkozása egészíti ki.A konferencián az aktuális kamarai információk mellett bemutatásra kerülnek az MMK Feladatalapú Pályázata keretében kidolgozott pályamunkák.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak,forgalmazóknak, kivitelező és üzemeltető vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A konferenciát a tavalyi évhez képest nagyobb befogadó képességű teremben tartjuk, a kiállítók részére nagyobb elhelyezési terület áll rendelkezésre, ezért várjuk jelentkezésüket..

Időpont: 2017. szeptember 29.
Helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

A konferencia előzetes programja:

9:00-9:30 Megnyitó

9:30-12:30 Jogszabályok, rendeletek változása, Szakmagyakorlás aktuális kérdései, FAP pályázati munkák bemutatása, Komfort és energiahatékonyság az épületgépészetben tervezői előadások

12:30-14:00 Ebédszünet

14:00-17:00 Energiahatékonyság a tervezés, kivitelezés és üzemeltetés során, Szakmai tájékoztató

A rendezvény az MMK éves kötelező szakmai továbbképzési programjának része.

Kiállítóként vagy hirdetőkéntvaló részvételi szándékot a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatánál, az egt@mmk.hu e-mail címen kérjük bejelenteni.

A szakmai továbbképzésre jelentkezés, vagy a részvételi regisztráció a BPMK által később meghirdetett elérési felületen lehetséges.

Nagy Gyula MMK ÉgT elnök


Hasznos volt Eddig 12 látogatónak tetszett

Nyomtatható változat