e-gépész online szaklap

Előregisztrációs kedvezmény az ötödik RENEXPO®-ra

2010. november 24. | támogatott cikk | |  0 |

A 2011. május 5-7. között megrendezésre kerülő RENEXPO® Central Europe nemzetközi szakmai kiállításra december 17-ig 10% előregisztrációs kedvezménnyel lehet jelentkezni.

A fenntartható környezettudatos fejlődés és a globális felmelegedés elleni harc az épületgépészeti szakma gyakorlóit is új kihívások elé állítja. A régen bevált, de energiapazarló megoldások alkalmazását érdemes új, energiatakarékos és környezetbarát rendszerekre cserélni. A legfontosabb célkitűzés elsődlegesen a felhasznált energia minimalizálása, valamint a felhasznált energia arányának fedezése minél nagyobb százalékban megújuló energiákkal.

Az energiahatékonyság és fenntarthatóság kiemelten szerepel az V. RENEXPO® Central Europe tematikájában. A rendezvény az innovatív termékek és technológiák bemutatkozási lehetőségét kínálja egy magas színvonalú kiállítás és több szakmai konferencia keretében a piaci szereplők, gyártók, tervezők, kutatók és szolgáltatók számára 2011. május 5-7. között.

2011-ben Magyarországra figyel Európa!
Az ötödik RENEXPO® nem csak Magyarország, hanem a Közép-európai régió kiemelt szakmai és politikai eseménye lesz, mely a kiállítással párhuzamosan megrendezésre kerülő konferenciák tartalmi összeállításában is vissza fog tükröződni. A konferenciák szakmai előkészítésében ezúttal részt vesznek az Európai Unió brüsszeli székhelyű szakmai szövetségei és támogatják azt a hazai illetékes szakhatóságok, minisztériumok és szövetségek is.

A 2011-es kiállítás főbb vonalakban:
- A rendezvény a következő témákra fókuszál:
Fenntartható és decentralizált energiatermelés - Megújuló energiák (bioenergia, nap-, víz-, szélenergia, geotermia, hulladékból származó energia)
Energiaellátás, energiaelosztás, energiatárolás (Smart Grids, Smart Metering)
Intelligens és energiahatékony energiafelhasználás (építés, felújítás, ipari folyamatok, e-mobilitás)
- A kiállításra 150 kiállítót, 5000 látogatót és 1000 konferenciahallgatót várunk
- Erős nemzetközi jelleg: nemzetközi konferenciák, különböző európai országból érkező kiállítók és látogatók
- Meghatározó szakmai partnerek: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Magyar Biogáz Egyesület, Napenergia Társaság, Magyar Épületgépészek Szövetsége
- Egyetemek Utcája
- A kiállítás a III-as kapu mellett található F pavilonba költözik
- Új témakörök a RENEXPO®-n: Smart Metering, Smart Home, intelligens épületek

December 17-ig érvényes 10% előregisztrációs kedvezményünk. Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy keressen minket telefonon, a 06-1-225-2143-as telefonszámon.

További információk: www.renexpo.hu

Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége, állunk szíves rendelkezésére.

REECO Hungary Kft.

T.: 06-1-225-2143
F.: 06-1-225-2145
hungary@reeco.hu

www.renexpo.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul