e-gépész online szaklap

Mit tehet a Tagozat a tagságért, és fordítva

2011. november 7. | e-gépész | |  0 |

Az idén január elején megválasztott elnökség úgy gondolta, hogy meghallva az egyre erősödő elégedetlenséget az össz kamara működésével, illetve az elnökség tevékenységével kapcsolatban, új utakat keres, illetve új utakon kíván járni. Ennek megtalálása érdekében a saját körös közvélemény-kutatáson kívül megkérdezi a Tagozat tagjait is.

Kidolgozásra került egy olyan kérdőív, amely meggyőződésünk szerint alkalmas az egyéni vélemények begyűjtésére és ezt követően az új utak megtalálására.

Sajnálatosnak tartjuk, hogy a szeptemberi Mérnök Újság beli megjelenés óta (az e-gepesz.hu honlapunkon azóta is szerepel) kevesebb, mint 50 válasz érkezett. Persze előfordulhat, hogy valaki csak annyit tud mondani, így ne és a barátja vállán zokog, miszerint másképp kellene, de ez nem viszi előbbre közös ügyünket. Mi csak azok véleményét tudjuk figyelembe venni, akik azt eljuttatják hozzánk, nyitottak vagyunk a kritikára, de persze a javaslatokra is. Kérünk minden jóérzésű ötletgazdát, hogy közös érdekünkben fogalmazza meg véleményét, ötleteit és tegyen próbára bennünket!

Dr. Chappon Miklós
elnök

MÉG MINDIG LETÖLTHETŐ KÉRDŐÍV

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul